Kilpailuta ja vertaile edullisin 28000€ laina.

Lainahakemus ei ole sitova. Katso huoletta oma 28000€ korkotarjouksesi!

  1. Täytä yksinkertainen hakemus (1min)
  2. Näet heti tarjoukset 28000 euron luotolle.
  3. Nosta haluamasi laina tilillesi (5min)

Hae 28000€ lainaa alkaen 194€/kk

Lainan suuruus
Laina-aika

Kuukausierä*: 160 € / kk

Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 278 €, Kokonaiskulut 6900 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

Henkilö- ja yhteystiedot

Halvin laina ilman vakuuksia

Halvin laina ilman vakuuksia voi olla pikalaina, isompi kulutusluotto tai vaikka yhdistelylaina, joka vähentää talouden lainanhoitokuluja.

  • Vertaile vakuudettomien lainojen kiinteitä kuluja ja omaa toivottua laina-aikaa. Tuleeko lyhyt laina kalliiksi kiinteiden kulujen vuoksi?
  • Halvin kulutusluotto löytyy vertailemalla pidempiaikaisten ja nimenomaan samanpituisten lainojen todellisia vuosikorkoja.
  • Halvin joustoluotto on sellainen, joka ei liikaa veroita lainan käyttämisestä. Korkea nostopalkkio voi tehdä lainan tiheästä käytöstä tarpeettoman kalliin.

Keskustelua netin halvoista lainoista

Julkisuudessa on alati keskustelua vakuudettomien lainojen todellisista hinnoista ja niiden suotavuudesta. Käytännössä raha on jo digitalisoitunut ja pääomia on aiempaa helpommin lainantarvitsijoiden saatavilla. Jossakin kuitenkin menee raja koronkiskonnan ja edullisen vakuudettoman lainan välillä. Rahamarkkinoiden mielestä asiakkaan on aina saatava itse päättää, minkälaisen lainan hän on valmis ottamaan tiedostaen omat tarpeensa. Me listaamme kaikki korot ja kulut asiakkaan vertailtavaksi. Emme tee yhteistyötä satojen prosenttien lainoja tarjoavien luottoyhtiöiden kanssa. Voit olla varma, että täyttäessäsi lainahakemuksen Rahamarkkinoilla saat aina järkeväkorkoisia lainatarjouksia.

Lainaa 50000 euroa

Usein kysyttyä

Lainanhaku kannattaa aina aloittaa kilpailuttamisella. Haemme sinulle kotimaan markkinoilta luoton aina parhailla ehdoilla. Ja vaikka sinulla jo olisi aiempia lainoja kannattaa niiden kilpailuttaminen tasaisin väliajoin, vähintään kerran vuodessa. Suomen luottomarkkinoille tulvii uusia toimijoita, jotka kilpailevat Sinun rahoittamisestasi yhä matalammilla lainakoroilla.

  1. Kartoita rahatilanteesti
  2. Tee analyysi
  3. Täytä hakemus!
  4. Vertaile ja viimeistele hakemus!
FAQ