Kilpailuta ja vertaile edullisin 24000€ laina.

Lainahakemus ei ole sitova. Katso huoletta oma 24000€ korkotarjouksesi!

 1. Täytä yksinkertainen hakemus (1min)
 2. Näet heti tarjoukset 24000 euron lainalle.
 3. Nosta haluamasi laina tilillesi (5min)

Hae 24000€ lainaa alkaen 167€/kk

Lainan suuruus
Laina-aika

Kuukausierä*: 160 € / kk

Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 278 €, Kokonaiskulut 6900 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

Henkilö- ja yhteystiedot

Lainojen yhdistäminen hyödyttää henkilökohtaista talouttasi usealla tavalla

 • Vain yksi lasku usean sijaan - talouden hallinta helpottuu.
 • Ei päällekkäisiä tilinhoitomaksuja tai muita kiinteitä kuluja.
 • Nopeampi lainan takaisinmaksu kulujen madaltuessa - laskulla on enemmän lainapääomaa ja se lyhenee nopeammin.
 • Yksi edullisempi laina säästää kuukausitasolla jopa satoja euroja ja vuositasolla aivan järkyttävän määrän rahaa.

Kuka voi yhdistää lainat?

Yhdistelylaina ei poikkea muista vakuudettomista lainoista, samat kriteerit pätevät lainan myöntämiseen.

 • Ikä 20 - 75 vuotta.
 • Moitteettomat luottotiedot.
 • Yli 1000 euron kuukausitulot.
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja olet asunut Suomessa yhtäjaksoisesti yli kaksi vuotta ennen lainan hakemista. Kuitenkin, lainojen yhdistäminen saattaa vaatia keskimääräistä isomman lainasumman hakemista, joten hakiessa kannattaa ottaa muutama asia huomioon:
 • Mikäli haet yli 10000 euron lainaa, niin yhteishakijan lisääminen hakemukselle parantaa hyväksytyn päätöksen todennäköisyyttä huomattavasti.
 • Isommissa lainasummissa on tavanomaista, että tulotiedot varmennetaan kirjallisesti. Pelkkä Instantor ei välttämättä riitä. Toisaalta, edullisin laina on pienen vaivan väärti.
 • Vaikka tarjottu lainasumma olisi hieman hakemaasi pienempi, kannattaa nykyistä edullisempaa lainatarjousta silti harkita. Kalliimpien vanhojen lainojen kustannuksien osalta aika on rahaa.

Yhdistä lainat ilman vakuuksia

Yhdistä lainat ilman vakuuksia tai takaajia Rahamarkkinoiden kautta. Kaikki kauttamme välitettävät lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvita erillisiä reaalivakuuksia tai takaajia. Lainapäätös perustuu siten aina pelkästään hakemuksella annettuihin tietoihin. Lainojen yhdistäminen onnistuu puhtaasti nettihakemukselle antamiesi tietojen avulla. Kokeile heti millä korolla voisit yhdistää kalliimmat lainasi!

Mikä on yhdistelylaina?

Yhdistelylaina on tavanomainen tasaeräinen kulutusluotto tai joustoluotto yleisimmin kooltaan 3000 - 20000 euroa. Yhdistelylainan merkittävin eriyttävä ominaisuus on, että se ei lisää lainanhakijan lainataakkaa. Mikäli olet hakuvaiheessa aikeissa yhdistää lainat, niin muista merkitä se lainan käyttötarkoitukseksi. Lainayhtiö ymmärtää näin käsitellä lainahakemuksesi nimenomaan yhdistelylainana. On riskinhallinnallisesti aivan eri asia tarkastella asiakkaan kokonaistilannetta, siten että lainataakka lisääntyy tai että se pysyy samana ja kuukausittainen käteenjäävä rahamäärä lisääntyy.

Lainaa 50000 euroa - piilokulut